Luati legatura prin telefon cu unul dintre profesorii nostri  pentru a stabili o intalnire la bazin.

Luati legatura cu receptia unde veti mentiona intalnirea cu unul dintre profesorii« Energy Club » in vederea inscrierii la curs.

Media de varsta este de 35 de ani iar cel mai „senior” elev avea pe atunci 65 de ani.

Costum de baie/slipi, slapi, prosop,casca (in cazul parului lung).

60 minute.

Apa este incalzita in permanenta la temperatura de 28 C,iar bazinul este acoperit.

Testarea apei se face o data la 30 de minute cu ajutorul unui sistem computerizatde verificare si tratare a apei . Apa nu prezinta substrat biologic.Dusul este obligatoriu inaintea accesului in bazin.

Vestiarele sunt dotate cu dulapioare ce se pot incuia iar dusurile si grupurilesanitare se prezinta intr-o stare foarte buna.

In cazul in care din diferite motive cursantul a lipsit sau stie ca va lipsi la uneledintre sedinte, el poate recupera in cadrul celorlalte grupe dar numai dupa oprealabila programare.

Media intre cei ce invata foarte repede si cei ce invata mai lent este de 8 sedinte pentrua dezvolta o pozitie corecta ,un reflex al respiratiei inpreuna cu cele 3 procedee clasicedin tematica .

Gradul de determinare ,participarea activa si constienta, numarul de antrenamente,bagajul motric si conditia fizica.

Regulamentul bazinului nu prevede nici o restrictie in acest sens, insa folosirea lorin cadrul cursurilor de initiere poate avea o influenta negativa asupra evolutiei cursantului.

Abonamentul cursurilor de initiere este valabil pe timp de 28 de zile ( 4 saptamani)iar abonamentul de mebru al clubului are o valabilitate de 30 de zile care se poateingheta ( prelungi cu 7 zile ) in cazul in in care nu puteti veni din diferite motive.