Detalii Little Swimmers editia a IV-a

Dragi prieteni,

Va asteptam cu mare drag la ultima editie a concursului Little Swimmers a acestui an.

Prezentarea la eveniment pentru categoriile „Broscute” si Caluti de mare”  se va face in jurul orei 9.45 , iar pentru categoriile „Pinguini”, „Aligatori’ si „ Delfinasi” in jurul orei 12.20.

In functie de cat de repede vor inota sportivii nostri, ne vom astepta ca ei sa termine si sa iasa din bazin in jurul orelor:

Broscute  –  11.00

Caluti de mare  – 11.30

Pinguini   –   14.00

Aligatori   –    14.30

Delfinasi   –   15.00

Mai jos aveti o prezentare a categoriilor si a probelor.

BROASCA TESTOASA -reprezinta prima etapa de invatare si consta in evaluarea copiilor la probele de 25 m cu pluta picioare atat pe fata cat  si pe spate.

CALUTUL DE MARE -reprezinta a doua etapa a invatarii inotului si are ca probe de evaluare 25 m spate si 25 m alunecare craul.

PINGUINUL – reprezentantul celei de a treia etape de invatare a inotului, cuprinde ca si probe de evaluare 50 m craul si 50 m spate.

ALIGATOR – simbolul etapei a patra de invatare a inotului, cuprinde proba de 75 m mixt ( 25 m spate, 25 m bras, 25 m craul ) si 25 m fluture.

DELFINUL – exponentul etapei a cincea de invatare a inotului, consta in probele de 50 m bras si 100 m mixt ( 25 m fluture, 25 m spate, 25 m bras si 25 m craul ).

Categoria  Delfinasilor este singura categorie unde performanta sportivilor este masurata in timp, proba de referinta fiind cea de 100m mixt. Aceasta proba este si ea impartita in alte 6  subcategorii: baieti si fete 7-9 ani, 9-11 ani si 11-13 ani.

Numarul record de participanti ne obliga sa organizam viitoarele editii pe doua zile (  sambata si duminica), avand in acelasi timp ocazia de a diversifica numarul de probe.

Ramaneti aproape de noi pentru a fi la curent cu transmisiile live si publicatiile noastre de pe paginile de socializare si web.

https://www.facebook.com/cezar.badita

www.inot-club.ro

Ne bucura interesul dumneavoastra pentru acest concurs si va multumim pentru faptul ca ati fost alaturi de noi.

Succes la concurs!

Prof. Cezar Badita

0722895541

You may also like...

Call Now Button