Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente Adulti

Cum ne inscriem ? Luati legatura prin telefon cu unul dintre profesorii nostri  pentru a stabili o intalnire la bazin.
Odata sositi la bazin pentru inscriere, Cum se procedeaza ? Luati legatura cu receptia unde veti mentiona intalnirea cu unul dintre profesorii« Energy Club » in vederea inscrierii la curs.
Care este media de varsta la cursurile pentru adulti ? Media de varsta este de aproximativ 32 de ani .
Ce echipament avem nevoie ? Costum de baie/slipi, slapi, prosop,casca (in cazul parului lung)
Cat dureaza o sedinta ? 60 minute
Apa este incalzita? Bazinul este acoperit (inchis) ? Apa este incalzita in permanenta la temperatura de 28 C,iar bazinul este acoperit.
Apa este curata ? Testarea apei se face o data la 30 de minute cu ajutorul unui sistem computerizatde verificare si tratare a apei . Apa nu prezinta substrat biologic.Dusul este obligatoriu inaintea accesului in bazin .
Sunt vestiare, dusuri si grupuri sanitare ? Vestiarele sunt dotate cu dulapioare ce se pot incuia iar dusurile si grupurilesanitare se prezinta intr-o stare foarte buna.
Cum se pot recupera orele pierdute din diferite motive ? In cazul in care din diferite motive cursantul a lipsit sau stie ca va lipsi la uneledintre sedinte, el poate recupera in cadrul celorlalte grupe dar numai dupa oprealabila programare.
De cate ore avem nevoie pentru a invata sa inotam ? Media intre cei ce invata foarte repede si cei ce invata mai lent este de 8 sedinte pentrua dezvolta o pozitie corecta ,un reflex al respiratiei inpreuna cu cele 3 procedee clasicedin tematica .
Care sunt cei mai importanti factori ce influenteaza evolutia cursului ? Gradul de determinare ,participarea activa si constienta, numarul de antrenamente,bagajul motric si conditia fizica.
Este indicata folosirea pantalonilor scurti pentru inot ? Regulamentul bazinului nu prevede nici o restrictie in acest sens, insa folosirea lorin cadrul cursurilor de initiere poate avea o influenta negativa asupra evolutiei cursantului.
Cat timp este valabil abonamentul ? Abonamentul cursurilor de initiere este valabil pe timp de 28 de zile ( 4 saptamani)iar abonamentul de mebru al clubului are o valabilitate de 30 de zile care se poateingheta ( prelungi cu 7 zile ) in cazul in in care nu puteti veni din diferite motive.
Avem nevoie de colac ? Nu
Ce avem nevoie pentru inscriere ? Suma pentru cotizatie( 60 % din pretul cotizatiei)
Cum se poate efectua plata cotizatiei ? Se poate efectua cu numerar, transfer bancar sau card in contul :
RO36 RNCB 0078 0072 0942 0001
Banca BCR Suc. Stefan Cel Mare
CIF: 17159133
La Asociatia Sportiva Energy Club
Natura operatiunii : cotizatie
Va rugam trimiteti un e-mail la adresa : energyclubinot@gmail.com incare veti atasa o fotocopie a operatiiunii bancare alaturi de datele dumneavoastra de contact.

Intrebari Frecvente Copii

Cum ne inscriem ? Luati legatura prin telefon cu unul dintre profesorii nostri  pentru a stabilio intalnire la bazin.
Odata sositi la bazin ,Cum se procedeaza ? Cursantul(a) trebuie sa fie prezent cu 20 minute inaintea inceperii cursurilorin zona de asteptare pentru a face inscrierea
De la ce varta se poate face inscrierea ? Minim 1 an
Ce echipament avem nevoie ? Costum de baie/slipi, slapi, prosop,casca (in cazul parului lung)
Cat dureaza o sedinta ? 60 minute
Apa este incalzita? Bazinul este acoperit (inchis) ? Apa este incalzita in permanenta la temperatura de aprox. 28°CBazinuleste acoperit iar ambianta este controlata de catre un sistemde vetilatie

de ultima generatie .

Apa este curata ? Testarea apei se face o data la 30 de minute cu ajutorul unui sistemcomputerizat de verificare si tratare a apei . Apa nu prezinta substrat

biologic.Dusul este obligatoriu inaintea accesului in bazin .

Sunt vestiare, dusuri si grupuri sanitare ? Vestiarele sunt dotate cu dulapioare ce se pot incuia iar dusurile sigrupurile sanitare se prezinta intr-o stare foarte buna.
Cum se pot recupera orele pierdute dindiferite motive ? In cazul in care din diferite motive cursantul a lipsit sau stie ca va lipsila uneledintre sedinte , el poate recupera in cadrul celorlalte grupe dar

numaidupa o prealabila programare.

De cate ore avem nevoie pentru a invatasa inotam ? Media intre cei ce invata foarte repede si cei ce invata mai lenteste de 8 sedinte.
Cand se poate incepe cursul de initiere la copii ? Cursul se poate incepe in oricare din zile dupa o prealabilaprogramare telefonica.
Care sunt criteriile de promovare ale copiilor de la grupade initiere la cea de perfectionare ? In conditii normale , un copil promoveaza la grupa de perfectionaredupa ce dezvolta suficient : reflexul respiratiei, capacitatea de efort

echilibrulsi pozitionarea pe apa .

Exista posibiltatea ca unul sau mai multi dinte copii sanu promoveze la grupa de perfectionare sau chiar safie exclusi ? In cazul in care se constata ca unul sau mai multi copii sunt sau devinneascultatori si nu se integreaza in’’tipar’’ se pot lua masuri care

mergpana la retragerea calitatii de membru.

Cat timp este valabil abonamentul ? Abonamentul cursurilor de initiere este valabil pe timp de 28 dezile(4 saptamani) iar abonamentul de mebru al clubului are o

valabilitate de 30 de zile .

Avem nevoie de colac ? Nu (avem noi )
Se practica aruncarea copiilor in apa inpotrivavointei lor ? Nu.
Ce avem nevoie pentru inscriere ? Suma pentru cotizatie
Cum se poate efectua plata cotizatiei ? Se poate efectua cu numerar, transfer bancar sau card in contul :
RO36 RNCB 0078 0072 0942 0001
Banca BCR Suc. Stefan Cel Mare
CIF: 17159133
La Asociatia Sportiva Energy Club
Natura operatiunii : cotizatie
Va rugam trimiteti un e-mail la adresa : energyclubinot@gmail.comincare veti atasa o fotocopie a operatiiunii bancare alaturi de datele

dumneavoastra de contact.