Cei mai harnici sportivi ???

Cei mai harnici sportivi ???

cursuri inot

       Cei mai harnici sportivi.

Primul antrenament de inot al anului a adunat la un loc cativa membri mai vechi ai clubului.

Cu multa energie si cu foarte  multa dorinta de inot, cei mici au adunat mai bine de 1000 de metri inotati in timpul antrenamentului.

Munca titanica a fost rasplatita cu sarituri in apa si  multa joaca.

Pe viitor ne propunem sa crestem usor numarul de metri inotati pe antrenament si sa invatam exercitii cu un grad mai mare de complexitate.

Nu ne ramane dacat sa felicitam intreaga echipa pentru activitatea sustinuta si sa le uram „An nou cu multi kilometri inotati si multa voie buna!”

Asteptam cu mare placere sa ne marim echipa. Daca si tu ai un copil care are foarta multa energie si vrei sa o consume intr-un mod sanatos, nu ezita sa ne contactezi!

Daca crezi ca nu ai ce face in timp ce copilul tau se antreneaza, iti facem cadou cateva sedinte cu antrenor la orele de fitness , aerobic sau spinnig.

In cazul in care toata familia isi doreste sa isi imbunatateasca performantele la inot sau sa castige lupta cu kilogramele, vom gasi cea mai avantajoasa oferta care sa corespunda pentru fiecare in parte.

Pe masura ce perioada de memberchip se mareste, abonamentele devin din ce in ce mai avantajoase.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si contacteaza unul dintre profesorii sau insructorii nostri! Iti vei da seama curand ca inotul iti va transforma stilul de viata, iti va schimba felul in care iti vei petrece concediile si iti vei imbunatati conditia fizica.

Va asteptam cu mare drag 🙂

#inot#copii#luptacukilogramele#performantelainot

https://www.facebook.com/InotEnergyClub

https://www.facebook.com/InotEnergyClub

 

Te-ar mai putea interesa